Kristiine keskuse väliparkla põlengus sai kolm inimest kannatada

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju tagajärjed Kristiine keskuse parklas.
Tulekahju tagajärjed Kristiine keskuse parklas. Foto: Uwe Gnadenteich

Täna varahommikul põlesid Tallinnas Kristiine kaubanduskeskuse väliparklas reklaammaterjalid, tulekahju käigus sai kolm inimest kannatada, kes viidi haiglasse.

Kristiine kaubanduskeskuse haldusjuhi Tauno Krulli sõnul süttisid keskusele kuuluvas väliparklas aadressil Tulika 33a reklaamikandjad. Kaubanduskeskus, parkimismaja ja muud hooned ohus ei olnud ning keskus ja selle parklad on täna tavapäraselt avatud.

Reklaamikandjad paiknesid keskusest eemalasuva väliparkla tagumises nurgas avatud territooriumil. Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja ütles, et vigastada saanud olid kodutud, kes olid kastikujuliste reklaammaterjalide alt varju otsinud.

Keskus teeb igakülgset koostööd päästeametiga õnnetuse põhjuste väljaselgitamiseks. Põlengu tagajärjed likvideeritakse peale päästeametilt loa saamist. Keskuse igapäevatöö intsidendist ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles