Tallinna-Tartu maanteel hukkus liiklusõnnetuses inimene

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Kella 16.08 ajal juhtus raske liiklusõnnetus Tallinna-Tartu maantee 59. kilomeetril Ardu küla lähedal, kus hukkus 1986. aastal sündinud noormees. Seoses õnnetusega on seal liiklus häiritud.


Veel kolmes liiklusõnnetuses on Tallinnas täna inimesed vigastada saanud, teatas Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja.

Hommikul kella 6.30 ajal sõitis Tuukri tänaval Mercedes Benz, mida juhtis 46-aastane Kaupo kaotas kurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu majaseina. Autojuht sai vigastada ja toimetati haiglasse.

Kella 8.10 ajal juhtus õnnetus Tallinna-Saku-Laagri tee teisel kilomeetril, kus sõiduauto Ford, mida juhtis 48-aastane Jana, sõitis teelt välja. Autojuht toimetati vigastustega haiglasse.

Kolmas õnnetus leidis aset kella 14.15 ajal Nõmmel Põllu ja Lõuna tänava ristmikul, kus sõiduautole Volvo sõitis ette jalgrattur, kes sai viga ja toimetati haiglasse.

Peale selle oli politsei kella viieks saanud umbes sada teadet Talinnas ja Harjumaal aset leidnud liiklusavariidest, milles inimesed vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles