Tallinna loomaaeda on talv saabunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti ilmavalgust näinud pürjavasikas.
Hiljuti ilmavalgust näinud pürjavasikas. Foto: Tallinna loomaaed

Talvekuu esimene nädal on igati talve nägu olnud ning loomaaia külastajad peavad sellega arvestama, et loomi vaatama tulles peab end soojalt riidesse panna.


Külmadele ilmadele vaatamata valmistas üllatuse üks emane pürg ehk euroopa piison, kes tõi eelmise pühapäeva hommikul ootamatult ilmale uskumatult hilise, aga priske pullvasika. Pürjahakatis tunneb end karmist ilmast hoolimata igati hästi.

Veelinnutiikidele hakkab juba jää tekkima ning linnud koonduvad suure hoburauakujulise tiigi ümber. Seal on sellest nädalast alates sisse lülitatud vaateplatvormi kõrvale lahvandust tekitav pumpadesüsteem.

Veterinaarid andsid teisele zoo-osakonnale üle mõne nädala eest loomaaeda kurnatuna toodud kaks karvasjalgkakku, kes ülesturgutatuna on nüüd külastajatele vaatamiseks välja pandud.

Järgmisel teisipäeval loomaaeda külastada soovivatele inimestele olgu tedmiseks öeldud, et Eesti Energia Jaotusvõrgud lülitab korraliste hooldustööde ajaks loomaaia alajaamast mitmeks tunniks voolu välja, mistõttu ei ole sel ajal külastajatel võimalik troopikamajja pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles