Reformierakond soovib volikogu aseesimeheks Valdo Randperet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Priit Simson

Tänasel Tallinna linnavolikogu istungil esitab Reformierakonna fraktsioon volikogu aseesimehe kandidaadiks fraktsiooni aseesimehe Valdo Randpere.


«Tallinna linn väärib ausat ja omakasupüüdmatut juhtimist,» ütles Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer. «Järgides poliitilisi traditsioone, oleks kohane, kui volikogu aseesimehe koht kuuluks suurima opositsioonijõu esindajale ehk Reformierakonnale. Nii on see ka riigi tasandil, kus parlamendi aseesimehe koht kuulub teatavasti opositsioonis olevale Keskerakonnale.

Ta lisas, et selle sammuga näitaks Keskerakonna ja sotside linnavõim, et ei karda teha opositsiooniga konstruktiivset koostööd Tallinna paremaks muutmisel.

Kohalikel valimistel Tallinnas üle ootuste suure inimeste usalduse pälvinud Valdo Randpere on Reformierakonna hinnangul parim kandidaat volikogu aseesimehe kohale.

«Valdo Randpere on väga heade majandusalaste teadmistega inimene, keda linnatüüri juurde kaasa rääkima on loodaval linnavõimul vaja nagu õhku. Linn on vaja pankrotist päästa,» toonitas Holsmer.

Valdo Randpere kogus 18. oktoobril toimunud kohalike omavalitsuste valimistel Tallinnas kesklinnas 2153 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles