Taavi Aas: Pihl on õige inimene järelevalvet juhtima

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Taavi Aas.
Tallinna abilinnapea Taavi Aas. Foto: Mihkel Maripuu

Abilinnapea Taavi Aas leidis, et sotsiaaldemokraatide esimees Jüri Pihl on õige inimene säästva arengu ja järelevalvega tegeleva abilinnpea ametisse.


«Kui rääkida uue abilinnapea töövaldkonnast, siis see on tõesti üks asi, mis vajab paremaks tegemist. Jüri Pihli näol on kahtlemata tegemist inimesega, kes seda valdkonda tunneb ja seda tööd teha oskab,» ütles Aas tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Ta selgitas, et praegu on kontrollifunktsioonid jagatud erinevate ametite vahel ja kindlasti oleks kontrolli protsess oluliselt efektiivsem, kui sellega tegeleks üks amet. «Ka tänase linnavalitsuse istungi päevakorras oli sisekontrolli aruanne ehitusjärelevalve tegevuse kontrollimise kohta. Aruanne oli üldiselt positiivne, aga sealgi juhiti tähelepanu näiteks sellele, et ehituskontroll ei tegele miljööväärtuslike alade järelevalvega. Sellega tegeleb kultuuriväärtuste amet. Aga samas, kui kaks ametit tegelevad ühe asjaga, siis pahatihti juhtub nii, et järelevalve jääb üldse tegemata,» rääkis abilinnapea.

«Järelevalve liitmine üheks toimivaks struktuuriks on kindlasti suur väljakutse ja ma arvan, et sellega hakkab tegelema õige inimene,» resümeeris Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles