Tammsaare tee äärde kerkib 29-korruseline maja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tornimäe kaksiktornid on 117 meetri kõrgused, Tammsaare tee äärde plaanitakse 95 meetri kõrgust hoonet.
Tornimäe kaksiktornid on 117 meetri kõrgused, Tammsaare tee äärde plaanitakse 95 meetri kõrgust hoonet. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus kehtestab homsel istungil detailplaneeringu, mis näeb ette Mustamäele Tammsaare tee äärde kuni 29 korruselise hoone rajamise.


Detailplaneeringuga kavandatakse Tammsaare tee 102a ja 104a kinnistuid ning lähiala hõlmavale kuni 29 korrusega maksimaalselt 95 meetri kõrgune hoone ning üks kuni kümne- ja üks ja kuni kaheksakorruseline äri- ja eluhoone, vahendas Raepress. Kõigile planeeritavatele hoonetele on ette nähtud ka kuni kaks maa-alust korrust.

Kavandatava pilvelõhkuja läheduses on hoonestus väga erinev - viie- ja üheksakorruselised paneelelamud, 14- ja 17-korruselised tornelamud ning ühekorruselised garaažikompleksid. Lähipiirkonda jäävad mitmed kaubanduskeskused ja poed, millest suurim on Mustika kaubanduskeskus. Planeering näeb ette alale 297 korteri rajamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles