Staažikas pikanäpumees jäi meevargusel vahele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis on 14 884 mesilasperet.
Eestis on 14 884 mesilasperet. Foto: Sille Annuk

Turvafirma G4S andis eile õhtul Tallinnas politseile üle varem korduvalt turvatöötajatele vahele jäänud varga, kes seekord tabati meevarguselt.


2. novembri õhtul sisenes ühte kesklinna kaubanduskeskusesse turvatöötajatele varasematest vargustest tuttav 24aastane Vitali, teatas G4Si pressiesindaja. Noormees tegi tiiru kaubanduskeskuses, et kontrollida, kas tema ilmumine on turvatöötajate tähelepanu pälvinud ja kas on märke, et teda jälgitakse. Seejärel Vitali lahkus, kuid naasis poole tunni möödudes.

Paarkümmend minutit toiduosakonnas toimetanud mehe pidasid turvatöötajad poest väljumisel kinni. Kinnipidamisel jooksis Vitali toiduosakonda tagasi ning puistas välja põues olnud 6 meepurki ja moosipurki, mille koguväärtus oli 492 krooni. G4S andis pikanäpumehe politseile üle.

Juba aastaid tagasi turvatöötajatele tuttavaks saanud Vitali on G4Sile vahele jäänud nii šokolaadi, kohvi, nätsu kui tee varastamisega. Tänavu 27. oktoobril varastas ta samast kaubamajast 765 krooni maksva parfüümi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles