Volikogu istungit saab näha ka Vabaduse väljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse väljak.
Vabaduse väljak. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavolikogu uue koosseisu esimest istungit, võibolla aga ka järgmisi saavad huvilised jälgida Vabaduse väljakul olevalt suurelt ekraanilt. Ka heli on kuulda ja seda isegi suure liiklusmüra taustal.


Linnavolikogu pressiesindaja Ester Šank ütles, et suur ekraan vabaduse väljakul on tõesti hea koht linnavolinike tegevuse näitamiseks. Uue koosseisu paar esimest istungit pakuvad linnarahvale kindlasti huvi.

Peale selle asub suur ekraan ka linnavolikogu hoone esimesel korrusel, kus peale pildi vaaatmise on ka kuulda, mida volinikud saalis räägivad. Üle paarikümne inimese sinna aga istungit jälgima ei mahu. Šank arvas, et ega massilist inimeste tunglemist linnavolikogu majas kindlasti ei tulegi. Vähemalt on praktika seda näidanud.

«Rohkem on mure ajakirjanikega,» ütles Šank. «Volikogu saali ei saa neid palju lasta, sest ruumi on nüüd vähem kui varem. Seetõttu peame iga kord koguma andmeid, kui palju pressi kohale tuleb ja kuhu me neid mahutame. Volikogu ülekannet saab kuulata loomulikult ka internetis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles