Cinamon avatakse järgmise nädala lõpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskus avati linnarahvale
Solarise keskus avati linnarahvale Foto: Liis Treimann

Solarise keskuses asuv Cinamoni kino avatakse pärast kõikide lagede ümberehitusi järgmise nädala lõpus.

«Ehitustööd lõpevad tuleva nädala alguses ning järgmise nädala teises pooles avame kino külastajatele,» ütles Cinamoni turundusjuht Evelyn Laar.

«Oleme koos projekteerijate-ehitajatega konsulteerinud mitmete ekspertidega nii Eestis kui ka välismaal ning saanud uuele projektile heakskiidu,» selgitas Solaris Keskuse ehituse tellija esindaja Ahti Väin, kelle sõnul võeti uue projektlahenduse puhul arvesse kõigi juhtunu uurimisse kaasatud ekspertide hinnangud eelmise ripplae kinnituskonstruktsiooni purunemise põhjuste osas.

Väina sõnul vahetatakse ümberehituse käigus kõigis saalides välja ripplagede riputid ning kõigile ripplagedele ehitatakse ka lisakandekonstruktsioonid.

Kolm nädalat tagasi kukkus Cinamoni ühes kinosaalis alla riputite purunemise tõttu 600 ruutmeetri ulatuses ripplage, seetõttu otsustas Solarise keskus kõigi kinosaalide ripplaed ümber ehitada.

Cinamoni kinoekraanidel näidatakse järgmisest nädalast alates peale menufilmi «Psühhiaater» ja kohalikku linateost «Püha Tõnu kiusamine» veel hulk populaarsust koguvaid filme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles