Tallinna elanikele jagatakse tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene kultuurikeskus.
Vene kultuurikeskus. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Eesti Juristide Liit osutab 30. septembril kella 10-14 Vene kultuurikeskuses (Mere pst.5) tasuta õigusabi Tallinna linna elanikele.


Nõu antakse notaritoimingute, perekonnaõiguse, lastele elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistute ja KÜ otsuste, maksuõiguse ja maksuvaidluste lahendamise, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ja võlaõiguse alal, vahendas Raepress.

Oodatud on kõik abivajajad ning tagatud on nii eesti kui venekeelne tasuta õigusalane nõustamine. Eelregistreerimine ei ole vajalik, teenindatakse elavas järjekorras.

Täpsemat infot Õigusapteegi vastuvõtu kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt või telefonilt 631 3002, 631 4466.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles