Pihl: küsimus on juhtimisstiilis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe Jüri Pihli sõnul käib koalitsioonikõnelustel Keskerakonnaga diskussioon Tallinna linna juhtimisstiili üle, kus sotsid tahavad suuremat avatust ja läbipaistvust näha.

«Programmilistes seisukohtades erinevusi ei ole, pigem on ikka juhtimisstiili küsimus - meile on väga tähtis, et juhtimine toimuks avatult, läbipaistvalt ja inimestele arusaadavalt,» rääkis Pihl ETV saates «Terevisioon», vahendas ERR uudisteportaal.

Tallinna linnavalitsuse plaani kohta asutada oma televisioon ütles Pihl, et kui seda kasutatakse ainult ühe erakonna propageerimiseks, siis ei suhtuks ta sellesse hästi. Samas võiks Pihli hinnangul võtta eeskuju Helsingist, kus kasutatakse taolist televisiooni elanike informeerimiseks, teenindamiseks ja nende kaasamiseks linnajuhtimisse.

Pihli sõnul on Tallinna koalitsiooniläbirääkimistel jõutud lõpusirgele ja jäänud on vaid võimalik ametikohtade jaotus, seejuures pidas Pihl võimalikuks, et temast ei saa mitte linnavolikogu esimees, vaid ainult sotsiaaldemokraatide fraktsiooni juht linnavolikogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles