Galerii: Stockmannis avati maailma vanima juhtiva konjakimaja müügikapp

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stockmanni kaubamajas avati maailma vanima juhtiva konjakimaja Martelli konjakikapp, millega tähistati ühtlasi konjakimaja viimase pereliikme 2011. aastal turule toodud ülieksklusiivse Martell Chanteloup Perspective jõudmist Eesti turule.

Tegu on erimeetodil valminud Extra klassi kuuluva konjakiga, mis on villitud kuulsa Prantsuse disaineri Serge Mansau poolt kujundatud luksuslikku pudelisse. Konjakikapi avamisele oli saabunud ka Martelli Chanteloupi konjakimõisa tootearendusjuht ja konjakiekspert Jean Jacques Regnault, kes tutvustas Martelli konjakimaja ajalugu, Martell Chanteloup Perspective’i lõhna- ja maitseomadusi ning pakkus huvilistele lahkelt võimalust hõrgu luksusjoogi degusteerimiseks.

Tervitussõnu ja kommentaare jagasid konjakisõpradele Pernod Ricard Eesti Martelli tootejuht Sulev Kirst ja Eesti Konjakiklubi president Silver Kuus.

1715. aastal Prantsusmaal Cognaci piirkonnas Jean Martelli poolt asutatud Martelli konjakimaja on maailmas tuntud ja kõrgelt hinnatud eelkõige tänu oma Premium ja Extra klassi konjakitele, millele on omane kõrge kvaliteet, suurepärased maitseomadused ja rikkalik aroomibukett.

Martell kuulub maailma suurimate konjakitootjate esikolmikusse ning on müügiliider 20 riigis, sealhulgas Itaalias, Mehhikos, Hongkongis, Malaisias ja Singapuris.

Aasia riikides on Martelli tarbimine suur just kõige kallimate konjakimarkide Cordon Bleu, XO ja Extra osas. Maailmamastaabis kuulub pea veerand (22%) kogu XO kategoorias tehtud läbimüügist just Martellile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles