Lasnamäel sai kööki visatud granaadi plahvatuses kolm inimest viga

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Lasnamäel sai plahvatuses kolm inimest vigastada.
Tallinnas Lasnamäel sai plahvatuses kolm inimest vigastada. Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Tallinnas Lasnamäel eile õhtul kortermajas toimunud plahvatuse põhjustas arvatavalt olmetüli käigus kööki visatud granaat.

Esialgsetel andmetel viskas 50-aastane mees kella 23.45 paiku olmetüli käigus korteri kööki lõhkekeha, arvatavalt granaadi, teatas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Postimehele.

Köögis olnud kolm inimest said plahvatuses erineva raskusega vigastusi ja kiirabi viis nad haiglasse. Plahvatuses said vigastada 1966. ja 1968. aastal sündinud naine ning 1964. aastal sündinud mees. Praeguseks on üks neist lubatud kodusele ravile.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder ütles Postimehele, et juhtunu osapooled olid omavahel tuttavad, kuid tegemist ei olnud perekonnaga.

Kaitsepolitsei alustas Paekaare 40 majas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust mõrvakatse tunnustel. Kahtluse kohaselt pandi kuritegu toime üldohtlikul viisil, lõhkeseadeldist kasutades ja kahe või enama isiku suhtes. Lisaks on uuritava kuriteo koosseisus lõhkeaine ebaseaduslik käitlemine.

Menetlust juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Politsei otsib kuriteos kahtlustatavat 50-aastast meest taga. Kuriteos kahtlustataval mehel on 1990. aastate keskpaigast kriminaalkaristus tulirelva või lõhkematerjali ebaseadusliku käitlemise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles