Zelluloosis tegutseb Eesti ainus siseseikluspark

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seiklusparke kerkib viimasel ajal nagu seeni pärast vihma, nüüd on ka Tallinna kesklinnas seikluspark olemas.


«See on ainus siseseikluspark ja ainus aastaringselt avatud seikluspark Eestis. Ma ei tea, kas ka lähiriikides on mõni selline. Segway rada on samuti Eesti ainus Segway sisetakistusrada, seda minu teada pole ka välismaal. Ja meil on veel mõtteid, mida veel edasi teha ja milliseid uusi atraktsioone juurde tuua,» rääkis Megazone Systemi turundusjuht Kaisa Kukk.

Seikluspark laiub tuhandel ruutmeetril ning seigelda saab kuni 16 meetri kõrgusel. Peale selle on seal samas veel Segway takistusrada ning nendele, kes tahavad tasakaaluliikuriga sõitmist esimest korda proovida, leidub piisavalt ka siledat põrandapinda.

Seiklusrajale lastakse need, kellel pikkust vähemalt 150 cm. Alla 12-aastased pääsevad rajale koos täiskasvanud saatjaga.

Seikluspargi külastuse hind on kümme eurot, koos õhusõiduga 15 eurot. Õpilastele ja gruppidele on soodustused. Reegel on see, et mida suurema grupiga tulla, seda soodsama hinna saab. Seiklusparki pääseb Megazone’i uksest Zelluloosi keskuse Tartu maantee poolsel küljel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles