Narkotunnustega mees vehkis Tallinna südalinnas stardipüstoli ja noaga

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verine kaklus Viru tänaval. Pilt illustreeriv.
Verine kaklus Viru tänaval. Pilt illustreeriv. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna kella veerand kahe paiku sai politsei teate konfliktist Kunstiakadeemia bussipeatuses.

Politseipatrull saabus sündmuskohale 13.20 ning pidas kinni meesterahva, kellelt võeti ära stardipüstol ning kes toimetati kahtlusega narkoekspertiisi.

Pealtnägija sõnul sai konflikt alguse kahe nooremapoolse meesterahva vahel, kellest üks oli 20-25aastane ning teine ligi 30.

«Üks noormeestest oli venekeelne, teine eestikeelne. Nägin, kuidas vene noormees hakkas eesti omaga tema mobiiltelefoni pärast rabelema. Eesti noormees üritas oma telefoni tagasi saada. Seejärel võttis ründaja välja püstoli ja hakkas sellega ähvardama ja vehkima,» kirjeldas pealtnägija sündmuste kulgu.

Edasi hüppas püstoliga vehkinud noormees buss nr 67 peale, teine järgnes talle bussi, kus rüselus jätkus. «Seejärel oli vene noormees välja haaranud noa. Inimesed läksid vahele ja läksid eesti noormehele appi. Ägestunud püstoliga vehkija rahustati maha, kuni politsei saabumiseni,» rääkis pealtnägija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles