Raudne asub IRLi Tallinna fraktsiooni juhtima

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raudne.
Indrek Raudne. Foto: Peeter Langovits

Kolmteist Tallinna Linnavolikogu saadikut otsustasid moodustada volikogus Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni, mille esimeheks valiti Indrek Raudne, aseesimeesteks Liisa Pakosta ja Andres Öpik.

«IRL fraktsioon on võrreldes varasema koosseisuga suurem ja noorem, mis loob eelduse jõuliseks ja energiliseks tööks linnakodanike huvide kaitsel,» sõnas fraktsiooni juht Indrek Raudne.

«Kõige olulisem on muidugi pädevus ja sellest meil puudu ei jää. Tallinna korteriühistute probleemid, lasteasutuste mured või ettevõtluse areng - kõigis nendes valdkondades on IRL fraktsioonil kompetents olemas. Eraldi väärib rõhutamist, et meie ridadesse kuulub Tõnis Palts, kes kahel korral edukalt linnapea ametit pidanud.»

Linnavolikogus seisab IRL jätkuvalt kodualuse elamumaa maamaksust vabastamise, monopolide ohjeldamise, propagandamasina sulgemise ja ausa linnavalitsemise eest.

«Propaganda maksumaksja rahakoti najal, töökohtade jagamine parteiliste teenete alusel ja korruptsioon peavad lõppema,» lausus Raudne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles