Saue linn jätkab seniste juhtidega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue linna vapp.
Saue linna vapp. Foto: Saue linnavalitsus

Harjumaal Saue linnas jätkavad ametis senine linnapea ja volikogu esimees.


Saue reformierakondlasest linnapea Orm Valtson ütles BNS-ile, et linnas võimulolevale koalitsioonile olid valimised edukad ning võimul jätkavad Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit (IRL).

Kohe valimiste järel 22. oktoobri õhtul sõlmitud koalitsioonikokkuleppe kohaselt jääb linnapea koht Reformierakonnale ning IRL-ile volikogu esimehe koht. Ametis jätkavad nii praegune linnapea Valtson kui ka IRL-i kuuluv volikogu esimees Valdis Toomast.

Neli abilinnapea kohad täidavad Reformierakond ja IRL võrdselt.

Valtsoni sõnul on Saue linnas valimistulemuste väljakuulutamine veninud vaidlustamise tõttu, ta avaldas lootust, et volikogu saab koguneda 5. novembril.

Saue linnas võitis valimised Reformierakond, mis sai 17-liikmelises linnavolikogus kuus mandaati. IRL ja valimisliit Kindlad tegijad - uus tulevik mõlemad võrdselt viis kohta ning Keskerakond ühe koha. Valimisliidu Saue Linnarahva Heaolu Eest esindajaid volikokku ei pääsenud.

Reformierakond ja IRL olid Harjumaal Sauel koalitsioonis ka eelmised neli aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles