Keila linnavolikogu juhib reformierakondlane Andrus Loog

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila linna vapp.
Keila linna vapp. Foto: Vikipeedia

Eile toimunud Keila linnavolikogu uue koosseisu esimesel istungil valiti volikogu esimeheks reformierakondlane Andrus Loog ja aseesimeheks sotsiaaldemokraat Mati Õunloo. Koalitsioonilepingu sõlmisid Reformierakond ja sotsid.



Loog kuulub Keila linnavolikogu koosseisu alates 2004. aastatst ehk kolmandat koosseisu järjest. Ta oli volikogu esimees ka eelmises koosseisus.

Sotsiaaldemokraat Õunloo kandidatuuri poolt olid kõik linnavolikogu 17 liiget.

Volikogu eilsel istungil esitas senine Keila linnavalitsus lahkumispalve, kuid jätkab vastavalt seadusele tööd kuni uue linnavalitsuse ametisse nimetamiseni.

Keila linnavolikugu järgmine istung on 2. novembril, siis valitakse linnapea, määratakse linnavalitsuse suurus ja struktuur ning kinnitatakse selle koosseis. Samuti valitakse linnavolikogu komisjonide esimehed ja aseesimehed ning kinnitatakse koosseisud.

Keila linnavolikogus sai Reformierakond kaheksa, Keskerakond neli, IRL kolm, valimisliit Sõbralik Keila ühe ning sotsid samuti ühe koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles