Kruusimäe: Mupo juht kahjustas valetades ameti mainet

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann ja Kaimo Järvik.
Henrik Normann ja Kaimo Järvik. Foto: paparatso

Tallinna linnavolikogu saadik, IRLi liige Tarmo Kruusimäe leiab, et Tallinna munitsipaalpolitsei juht Kaimo Järvik ei sobi oma ametikohale ja on valetamisega kahjustanud Mupo mainet.

Kaimo Järvik väitis veel eile ajakirjandusele, et keskerakondlasele Henrik Normannile antud munitsipaalpolitsei peaspetsialisti ametikoht oli  paar kuud olnud täitmata ja sinna otsiti pidevalt uut inimest. Väidetavalt oli kandidaate 20 – 30.

Täna teatas Raepress, et Tallinna munitsipaalpolitsei ameti peaspetsialisti ametikohale ei korraldatud avalikku konkurssi, sest kõik vakantsed ametikohad on avalikult Tallinna veebikeskkonnas pidevalt nähtavad.

Samuti ei ole kohustust selliste ametikohtade täitmiseks moodustada ka konkursikomisjone.

«Kaimo Järvik peaks võtma kohe isikliku vastutuse. Linna juhtkond peaks vabastama sellise inimese, sest ta on meie linna õiguskaitse organeid ääretult inetul moel kompromiteerinud. Ta on suisa valetanud, olles ise avalikus teenistuses,» väitis Kruusimäe Kuku raadiole antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles