Savisaar laseb salapärast signaali kontrollida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar oma kabinetis.
Linnapea Edgar Savisaar oma kabinetis. Foto: Peeter Langovits.

Linnapea Edgar Savisaar lubas, et laseb kontrollida, kas tema kabinetist väljuv salapärane signaal on alles või on kadunud.


Linnapea kabinetist väidetavalt väljunud salapärane signaal oli ettekäändeks, et sinna paigaldati tänavu kevadel veebikaamera.

«See on hea, et te seda meelde tuletasite. Me kontrollime selle üle ja siis ma saan teile vastata,» ütles linnapea tänasel pressikonverentsil vastuseks küsimusele signaali olemasolu kohta.

Kuni valimisteni linnapea kabinetis asunud veebikaamera on nüüdseks paigutatud abilinnapea Taavi Aasa kabinetti ning tulevikus peaks see edasi liikuma teiste linnavalitsuse liikmete tööruumidesse.

Aasa sõnul pole kaamera tema kabinetti külastanud inimesi seganud, pigem vastupidi. «Ja on ka nii, et need inimesed, kes mulle helistavad, jälgivad samal ajal internetist veebikaamera pilti, nii et alati pole sugugi tegemist tummfilmiga,» lausus abilinnapea.

Linnapea kabinetti paigutati veebikaamera tänavu suvel, kus see töötas kuni europarlamendi valimisteni. Seejärel tekkis veebikaamera töös katkestus ning uuesti hakkas kaamera tööle septembri keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles