Koplis valmis järjekordne lõik jalgrattateed

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee.
Kergliiklustee. Foto: Sille Annuk.

Kommunaalamet sai valmis ligi poole kilomeetri pikkuse kergliiklustee, mis ühendab Kopli tänava Stroomi ranna jalgrattateega.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on see järjekordne lõik linna puhkelasid ühendavast kergliiklusteede võrgustikust. «Tänaseks valminud Pelguranna rattatee kulgeb Kopli kalmistupargi piirdega paralleelselt ja võimaldab Kopli tänavalt Stroomi rannani sõita,» selgitas abilinnapea Raepressi vahendusel.

Sealt edasi saab Rocca al Mare promenaadile, mis ühendab Kakumäe kergliiklusteed Põhja -Tallinna kergliiklusteedega. Boroditši sõnul on lähitulevikus kavas rajada veel kergliiklustee Kopli tänavast Pikakari rannani.

Äsja valminud kergliiklustee lõik on 460 meetrit pikk ja 3,5 meetri laiune. Tee-ehitus koos projekteerimisega läks maksma 1,445 miljonit krooni. Pelguranna kergliiklustee projekteeris OÜ G.E.O Grupp ja ehitas OÜ MKV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles