Kultuuriministri asemel läheb linnavolikokku fraktsiooni nõunik

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katja Ljubobratets.
Katja Ljubobratets. Foto: Erakogu

Hiljutistel kohalikel valimistel Tallinna linnavolikokku valitud kultuuriminister Laine Jänese asemel asub volikogus tööle hoopis tema asendusliikme asendusliige Katja Ljubobratets.


Põhja-Tallinnast 1601 häälega volikokku valitud kultuuriministri asendusliige on ka volikogu eelmisse koosseisu kuulunud perearst Helge Hallika, kes lubas oma volikogu liikme volitused esialgu kolmeks kuuks peatada.

Hallika asendusliikmena läheb ilmselt volikokku riigikogu Reformierakonna fraktsiooni nõunik ning erakonna ajalehe Tallinna Teataja toimetaja Katja Ljubobratets.

«Helge Hallika otsustas peatada oma kuulumise volikokku ja kolm kuud olen mina see inimene, kes teda asendab. Kolme kuu pärast ta otsustab, et kas ta peatab oma volitused uuesti või lausa loobub nendest,» kinnitas Ljubobratets Postimees.ee'le.

Ta lisas, et Helge Hallika vastav avaldus peaks veel tänase päeva jooksul Tallinna valimiskomisjoni jõudma. Valimiskomisjonist kinnitati, et telefonivestluse tasemel on nad plaanitava asendusega kursis, kuid avaldust komisjonile veel esitatud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles