Tervisehädadega mees jäi kartulitest ja küttepuudest ilma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar korraldas küttepuude ja kartulite jagamisest teadaandmiseks Vabaduse väljakul võimsa meediaürituse.
Linnapea Edgar Savisaar korraldas küttepuude ja kartulite jagamisest teadaandmiseks Vabaduse väljakul võimsa meediaürituse. Foto: Toomas Huik

Haabersti mehe Jaanus Järveküla meelest on Tallinna küttepuude ja kartulite jagamise programmi näol tegemist lausvaletamisega.


Järvekülale reklaamis lubatud kartuleid ja küttepuid ei antud, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Tallinna abitelefonilt anti mulle linnakantselei number ja nemad ütlesid mulle otse välja: andke andeks, aga see reklaam on natuke eksitav. Et kuna reklaamplakatitel ei ole kirjas, et ainult mingi teatud grupp saab seda abi,» rääkis kolme lapse isa, kes ei suuda ehitusel saadud vigastuse tõttu uut tööd leida.

Haabersti ametnikud selgitasid taotlejale, et küttepuude ja kartulite saamiseks peab ta kõigepealt toimetulekutoetust taotlema, kuid see meest ei rahuldanud ning ta lubas järgmiseks tarbijakaitsesse pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles