Solaris laseb kõigi kinosaalide ripplaed ümber ehitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskus
Solarise keskus Foto: Liis Treimann

Cinamoni ja Solarise keskuse esindajad otsustasid täna, et kõigi Solarise kinosaalide ripplaed ehitatakse ümber ja seetõttu jäävad nii Cinamoni kui Artise kinokeskused suletuks veel vähemalt kolmeks nädalaks.

«Kuigi eksperdid alles analüüsivad juhtunut, oleme otsustanud, et kõigi saalide ripplaed ehitatakse ümber,» kinnitas Cinamoni tegevjuht Kristjan Kilp, kelle sõnul võtavad ümberehitustööd aega 3-4 nädalat.

«Kuigi inimestel on meie kino suhtes suured ootused ning tahame neid esimesel võimalusel täitma asuda, võtame kogu vajaliku aja, et tagada külaliste sajaprotsendiline ohutus ning seetõttu taasavame kino, kui kõik ripplaed on ümber ehitatud,» rõhutas Kilp. «Kinokülastajate täieliku turvalisuse tagamise nimel ei kavatse me aega säästa ega millegi arvelt kokku hoida.»

Ümberehituse eelarve tema sõnul alles selgub. 

Novembris saab Cinamonist Pimedate Ööde Filmifestivali kodu järgmiseks viieks aastaks. «PÖFF-i alguseni on õnneks piisavalt aega, et vajalikud ehitustööd lõpetada ning kino taasavada,» kinnitas Kilp.

Solarise ühes kinosaalis kukkus 600 ruutmeetri ulatuses ripplage alla teisipäeval, vaid neli päeva pärast uue keskuse avamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles