Mupo sai väärika peastaabi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uute ametiruumide juurde mahuvad ära ka kõik mupo tööautod.
Uute ametiruumide juurde mahuvad ära ka kõik mupo tööautod. Foto: Raigo Pajula

Homme avatakse Tallinna munitsipaalpolitsei uued ruumid, mis tagavad linnakordnikele kõiki nende vajadusi arvestavad töötingimused.



Tallinna munitsipaalpolitsei amet asub nüüd aadressil Pärnu maantee 139c.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul otsis üha suuremaks kasvav mupo vajadustele vastavaid ruume päris kaua. Seni paiknesid linnapolitsei osad mööda linna laiali. Linlaste teenindamiseks õigeid tingimusi peaaegu polnudki.

Aasa väitel oli uute ruumide otsimisel üks tingimus, et esimesel korrusele saaks sisse seada teenindussaali. Oluline oli seegi, et mupo kõik töötajad ära mahuks. Uute ametiruumide juures on tagatud parkimiskohad mupo 20 ametisõidukile.

Mupo juhataja Kaimo Järviku sõnul on uues asukohas lisaks töökohtadele ka autogaraaž eriotstarbelistele sõidukitele, autopesula, nõuetekohane arhiiv, riideladu, erivahendite ruum ning kõik muu mupo tööks vajalik.

Ta lisas, et senised ruumid Paldiski maanteel olid mõeldud 13 ametnikule, kuid lõpuks oli seal töötajaid juba 33. Tualetis käidi üle õue, töötati keldrikorrusel. Kontrolliosakond asus Akadeemia teel ning logistika oli kohutavalt aeganõudev.

Järvik ütles, et linnaosadesse rajatud mupo tugipunktid jäävad alles. Mupo menetlus-, patrulli-, taksokontrolli- ja piletikontrolli osakonnas töötab kokku 148 ametnikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles