Rebane: enne nädalavahetust Solarise kino ei avata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskuse kino, kus ripplagi alla langes.
Solarise keskuse kino, kus ripplagi alla langes. Foto: Liis Treimann

Solarise keskuse juhatuse liige Peeter Rebane kinnitas, et praeguse otsuse järgi ehitatakse ringi kahe samasuguse konstruktsiooniga kinosaali laed, kuna ühes neist kukkus ripplagi alla. Enne nädalavahetust ei avata ka terveks jäänud kinosaale.


Ka Cinamoni kinokeskuse turundusjuht Evelin Laar mainis, et kinosaale ei avata enne, kui ettevõte on täiesti kindel külastajate turvalisuses. Allalangenud ripplaega ning teinegi sama laekonstruktsiooniga saal jäävad aga suletuks veel vähemalt paariks - kolmeks nädalaks.

«Tänaseks oleme võtnud vastu otsuse, et saalide üks ja kaks ripplaed ehitatakse ümber ning kuigi ülejäänud saalides on kasutusel teine konstruktsioon, viime põhjaliku ekspertiisi läbi ka kõigis õnnetusse mittepuutuvates kinosaalides,» ütles Rebane. «Meie jaoks on oluline eelkõige kinokülastajate turvalisus ning enne me kino ei ava, kui oleme ekspertide kaasabil täielikult veendunud kõigi saalide ripplagede ohutuses.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles