Politsei algatas Solarise õnnetuse uurimiseks kriminaalasja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskuses toimus avarii.
Solarise keskuses toimus avarii. Foto: Karli Saul

Põhja politseiprefektur algatas seoses täna pärastlõunal Solarise keskuse Cinamoni kinos toimunud ripplae varinguga kriminaalmenetluse.

Politsei algatas kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi 408 järgi, mis käsitleb elule ja tervisele ohtliku ehitise ehitamist, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik Postimees.ee'le.

Ehitusnõuetele mittevastava ehitise ehitamise eest, kui sellega on põhjustatud oht inimese elule või tervisele võib selle paragrahvi järgi karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega. Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, karistatakse rahalise karistusega.

Seoses algatatud kriminaalasjaga kahtlusaluseid esialgu veel pole. 

Vastvalminud Solarise keskuses kukkus täna kella 15 paiku sisse kinosaali ripplagi, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Terve keskus suleti ajutiselt, kuid kella 16.30st lasti inimesed taas ostlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles