Tallinna kassasse on laekunud 5,4 miljardit krooni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Käesoleva aasta üheksa kuuga laekus Tallinna linnakassasse 5,4 miljardit krooni ehk 74,3 protsenti aastaks kavandatud rahakäibe plaanist.


Väljamaksed moodustasid 76,7 protsenti aastaks kavandatust, vahendas Raepress.

Maksutulu laekus üheksa kuuga 3,1 miljardit krooni, mis on 74,3 protsenti aastaks kavandatust, sealhulgas üksikisiku tulumaksu 2,8 miljardit krooni ehk 75,8 protsenti aastaplaanist. Linna asutuste majandustegevusest laekus 724 miljonit krooni, millest suurema osa moodustas ühistranspordi piletitulu summas 225 miljonit krooni ning haridusalasest tegevusest saadud tulu summas 169 miljonit krooni.

Toetusi on laekunud kokku 910 miljonit krooni ehk 79,3 protsenti aastaks plaanitust. Linna investeerimistegevusest laekus üheksa kuuga 180 miljonit krooni, mis moodustab 63,5 protsenti aastaks prognoositust.

Vabade vahendite paigutamisest ja intressiriski maandamise instrumentidest on laekunud finantstulu 15,7 miljonit krooni ehk 112 protsenti aastaks planeeritust.

Üheksa kuuga tehti väljamaksed haldustegevuseks 4,8 miljardi krooni ulatuses, mis moodustab 77,2 protsenti aasta rahakäibe plaanist. Tööjõukuludeks ja maksudeks maksti välja 1,9 miljardit krooni, sotsiaaltoetusteks 174 miljonit krooni ning majandamiskuludeks 2,6 miljardit krooni. Intresse ja muid finantskulusid on aasta üheksa esimese kuuga tasutud kokku summas 71,9 miljonit krooni.

Investeerimistegevuse väljamaksed olid üheksa kuuga 771 miljonit krooni, moodustades 80,6 protsenti rahakäibe plaanis kavandatust. Vabade rahaliste vahendite jääk oli septembri lõpu seisuga 242 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles