Tallinn teeb välireklaamide osas endale erandeid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri linnavalitsuse teenindussaali ees kõnniteel.
Kiri linnavalitsuse teenindussaali ees kõnniteel. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavalitsus reklaamib kõnniteedele kirjutatud sõnumiga oma abipaketti, kinnitades samal ajal, et kellelelgi teisele selliseks reklaamimisviisiks luba ei anta.


Tallinna linnavalitsuse hoone, linnaosade valitsuste hoonete ja osade jalakäijate tunnelite vahetusse lähedusse on kõnniteele valge värviga suurelt kirjutatud sõnum: Tallinn aitab.

«See on Tallinna abipaketi teavituskava üks kanal, mida kasutatakse. Tegemist on linna enda informatsiooni edastamisega linnale kuuluvatel pindadel,» vastas Raepress Postimees.ee' küsimusele valgete kirjade kohta.

«Samas on linn seisukohal, et pole varem lubatud ega lubata ka tulevikus tänavate pindadel eksponeerida kommertsinfot,» lisas pressiteenistus sellele kohe juurde.

«Tallinna abipaketi meetmete teavitamine on linna üks prioriteetidest, kuna soovime, et raskustesse sattunud inimesed teaksid, millist abi või nõu on neil võimalik linnalt saada. Tänavatele kirjutatud sõnumi «Tallinn aitab» teostamise kulu kokku oli 11 250 krooni,» selgus teatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles