Solarise keskust külastas avapäeval ligi poolsada tuhat inimest

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskus.
Solarise keskus. Foto: Liis Treimann

Eile Tallinnas avatud Solarise keskust külastas esimesel päeval 43 700 inimest, mis ületas keskuse juhtide kõik prognoosid.

Täismajale läksid nii Nokia kontserdimajas toimunud Francis Goya ja Tallinna Kammerorkestri kontsert kui ka uue Eesti filmi «Püha Tõnu kiusamine» esilinastus Cinamonis.

Solarise keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul ületas külastajate arv ka optimistlikumad prognoosid. «Solaris ei ole ju väga suur keskus ning üle neljakümne tuhande külalise avapäeval oli tõeliselt kena kingitus ka meile,» kommenteeris Palvadre, kelle sõnul veetsid paljud külalised keskuses mitmeid tunde, tehes tutvust ka kontserdimaja, Cinamoni ja Artis kinokeskuste ja uute söögikohtadega.

«Hoolimata sellest, et nii Lido kui Vapiano on Tallinna kesklinna ühed suuremad restoranid, oli inimeste huvi uusi maitseid proovida nii suur, et kogu päeva jooksul püsisid mõlemas restoranis ka järjekorrad,» lisas Palvadre.

Üheks avapäeva tõmbenumbriks oli 50 000-kroonise kinkekaardi loosimine kõigi Solaris Clubi liikmete vahel. Võitjaks osutunud 40-aastane tallinlanna Signe Soldan sai ülesandeks kahe tunni jooksul endale võidetud 50 tuhande krooni väärtuses meelepäraseid kinke valida.

Solaris Clubi ehk keskuse sõprade klubi liikmeks oli juba enne avapäeva interneti teel astunud 37 000 inimest ning eile ületas liikmeskond juba 40 000 piiri.

Noorte Solarise-fännide tipphetk saabus pärastlõunal, mil Tanel Padar & The Sun jagasid esmalt autogramme Apollo raamatupoes ning seejärel andsid ka korraliku kontserdi uue keskuse aatriumilaval.

Sündmusterohke programm ja paljud eripakkumised jätkuvad Solarise keskuses terve avanädala.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokompleks, kahe ekraaniga Tallinnfilmi väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles