Repliik: tere tulemast kainestusmajja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Just sellise kutsega lõpetas Edgar Savisaar eile oma kõne Tallinna uue kainestusmaja avamisel.

Tõsi, veidi enne seda avaldas ta lootust, et tollesse majja satuks võimalikult vähe inimesi.



Mida lähemale valimistele, seda tihemini võib Savisaart näha erinevates kohtades linti lõikamas. Eilne kainestusmaja avamine oli talle tõeline rõõmupäev, sest kohale olid tulnud vist küll kõik telekanalid ning hulk fotograafe. Võib aga arvata, et pressi niisugune huvi oli hoopiski tingitud Mart Juure ja Andrus Kivirähki kohalolekust ning nendenimelise kambri näitamisest.



Savisaar hoidis kogu aeg Juure ja Kivirähki lähedusse ning püüdis nalja visata. Kirjamehed olid ka oma elemendis ning muudkui kiitsid, kui kena ja vajalik uus kainestusmaja ikka on. Linnapea aga nimetas mehi hellitavalt väikeinvestoriteks, sest mõlemad olid kainestusmaja ehitamiseks annetanud sada krooni.



Kõrvaltvaatajatele võis jääda mulje, et lindistatakse järjekordset tõsielusarja, kus peaosi mängivad kaks humoristi ja linnapea. Etenduses osalema oli kutsutud ka peaminister Ansip, kes aga jäi kahjuks tulemata. Riigikogu keskerakondlasest asespiiker Jüri Ratas mängis see-eest küll kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles