Nõmme tee remont on lõppenud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna pärastlõunal avatakse Nõmme tee viimane osa liiklusele.
Täna pärastlõunal avatakse Nõmme tee viimane osa liiklusele. Foto: Uwe Gnadenteich

Täna kell 15 avavad linnaisad pidulikult Nõmme tee viimase, Linnu tee ja Tammsaare tee vahelise lõigu.


Tallinna Teede AS lõpetas Nõmme tee kolmanda etapi ehitustööd ja tänaseks on enam kui 2,5 kilomeetri pikkune Nõmme tee täies ulatuses rekonstrueeritud, teatas Raepress.

Nõmme tee rekonstrueerimist alustati abilinnapea Deniss Boroditši sõnul kaks aastat tagasi. «Esimene lõik Nõmme teest (Kotka tänavast kuni Tedre tänavani) rekonstrueeriti 2007. aastal. 2008. aastal jätkas Tallinna Teede AS Nõmme tee rekonstrueerimist Tedre tänava ja Linnu tee vahelises lõigus. Sel aastal rekonstrueeri 920 meetri pikkune lõik Linnu teest Tammsaare teeni ja tänaseks on Nõmme tee kogu ulatuses korralikult valgustatud, uute valgusfooridega ja kergliiklusteedega,» ütles Boroditš.

Nõmme tee Linnu tee ja Tammsaare tee vahelise lõigu rekonstrueerimise käigus uuendati koostöös Tallinna Veega vee- ja kanalisatsioonitrasse ning rajati sadevete kanalisatsioon. Nõmme tee kolmanda etapi rekonstrueerimine läks maksma 22,4 miljonit krooni.

Liinide nr 17 ja 17A bussid hakkavad oma tavalisel marsruudil sõitma neljapäevast, 8. oktoobrist. Seoses sellega muutuvad ka mõlema bussiliini sõidugraafikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles