Talentide linn: kas mupo kutsus ametnikke Toompeale miitingule?

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei menetlusosakonna juhataja Margit Teino ja ameti juhataja Kaimo Järviku meilid.
Tallinna munitsipaalpolitsei menetlusosakonna juhataja Margit Teino ja ameti juhataja Kaimo Järviku meilid. Foto: Postimees.ee

Tallinna munitsipaalpolitsei osakonnajuhataja kutsus eelmisel nädalal meiliga «neljapäeval Toompeale» kõiki ameti töötajaid erariietes hommikul tööle, et selgitusi kuulata.

«Kõikidel palun kella 09.00ks tulla Paldiski maanteele ja selga panna erariided. Siin selgitatakse kõigile, mis on meie ameti ülesannne,» seisab ameti üldlisti Margit Teino poolt saadetud kirjas. «Kui mõnesse tugipunkti ei jää menetlejaid, siis palun pange vastav teade uksele, et sellel paeval vastuvõttu ei toimu.» 

Nimelt toimus eelmise nädala neljapäeval Toompeal Keskerakonna korraldatud miiting. Keskerakond naudib samas pealinnas ainuvõimu.

Ameti juhata Kaimo Järvik aga kinnitas Postimees.ee`le, et tegemist on arusaamatusega. Tema sõnul oli Teino meil kirjutatud seetõttu, et ametil oli tol hektel käsil kolimine ning teatud asju oli vaja transportida ja ümber tõsta.

Ta lisas, et Toompea miitingul oli tol neljapäeval tööl ja vormis 14 munitsipaalpolitseinikku, kellest neli tegelesid liikluse suunamisega ja kümme valvasid avalikku korda.

Järvik ütles, et kui keegi tema ameti töötatajatest seal erariietes oli, siis omal initsiatiivil ja tööd ta seal kindlasti ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles