Elanike kärsitus läks tee-ehitajale kalliks maksma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee-ehitaja pidi Kopli tänava parkimistaskute osa mitmesaja meetri ulatuses uuesti asfalteerima.
Tee-ehitaja pidi Kopli tänava parkimistaskute osa mitmesaja meetri ulatuses uuesti asfalteerima. Foto: Uwe Gnadenteich

Eelmisel nädalavahetusel freesisid töömehed Kopli tänava äärsetes parkimistaskute reas mõne sentimeetri paksuse asfaldikihi maha ja asfalteerisid teeosa uuesti.


Nimelt olid sõidukid suvel maha pandud asfaldile sügavad jäljed sisse vajutanud ning Tallinna Kommunaalamet ei võtnud Kopli tänava taastusremonti teinud Nordecon Infralt sellist tööd vastu.

«Liiga värskele asfaldile oli autodega peale mindud. Sellest jäid sinna jäljed sisse. Ka kalded ei olnud mõnes kohas päris õiged. Nad ilmselt ei piiranud värskelt asfalteeritud ala piisavalt ära ja inimesed parkisid oma autod sinna peale, kui asfalt veel soe oli,» ütles Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel. Uue asfaldi panemine käis tee-ehitaja kulul, sest tegemist oli vaegtööga, mille tegemise Kommunaalamet firmale ette kirjutas.

Nordecon Infra teedeehituse direktor Jaanus Taro kinnitas samuti, et tänavat tuli uuesti asfalteerima hakata autoomanike kärsituse tõttu. «Kopli tänavat asfalteeriti südasuvel väga soojade ilmadega. Kohalikud inimesed ei läbenud asfaldi jahtumist ära oodata ja parkisid oma autod uutesse parkimistaskutesse. Sellest tekkisid värskesse asfalti jäljed ja me pidime selle ära parandama,» lausus Taro.

«Ei osanud tõesti selle peale tulla, et peaks läbipääsmatud tõkked ette panema. Nüüd pidime selle töö omal kulul uuesti tegema,» nentis Taro.

Pühapäeva ja esmaspäeva jooksul sai uue asfaltkatte mitmesaja meetri pikkune ja ühe sõidurea laiune Kopli tänava lõik Telliskivi ja Volta tänavate vahel. Nordecon Infrale läks oma töö ületegemine maksma umbes sada tuhat krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles