Linnatranspordi AS lubab IRLi Krossi reklaamide pärast kohtusse anda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) juht Enno Tamm on nördinud selle üle, et ühissõidukitesse reklaame paigaldav firma pani ööl vastu tänast Tallinna liinibussidesse IRLi linnapeakandidaadi Erik-Niiles Krossi valimisreklaamid.

TLT teatas hiljuti, et ei luba sel aastal ühissõidukitesse valimisreklaame panna. Paraku oli aga üks reklaamileping sõlmitud enne selle otsuse vastuvõtmist ning nõuetekohaselt kooskõlastatud ka IRLi reklaamid. Nüüd aga vahetas reklaamifirma TLTga omavoliliselt reklaamid ära ja busside seinad olid kaetud Erik-Niiles Krossi piltidega.

«Ma tahaks öelda, et selle asja nimi on poliitiline kultuuritus. Veel täpsemalt on see valskus ja see on inetu. TLT konsulteerib praegu juristidega ja kaalub IRLi kohtusse andmist. Kui on ühtsed mängureeglid, siis salaja ja ööpimeduse varjus teisele isikule kuuluvat vara lubamatu materjaliga üle kleepida on lubamatu,» rääkis Tamm tänasel linnavolikogu istungil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles