Priit Toobal: meeleavaldus õnnestus ülihästi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna meeleavaldus Toompeal.
Keskerakonna meeleavaldus Toompeal. Foto: Liis Treimann

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali hinnangul läks tänane mitme tuhande osavõtjaga meeleavaldus Toompeal korda tunduvalt paremini, kui korraldajad oskasid oodata.


«Esiteks, rahvast oli mitu korda rohkem. Me olime arvestanud umbes tuhande osavõtjaga, aga kohale tuli ligi 3500. Ka politsei hinnangul oli osalejaid umbes sama palju,» ütles Toobal Postimees.ee'le.

«Teine asi, mis meile väga meeldis, oli see, et kõik läks väga rahulikult. Sellest hoolimata oli inimeste meeleolu ülev ja kõik oli väga tore. Käisin ise rahva seas ringi ja seda oli igal pool tunda,» lisas peasekretär.

Ta kiitis erakonna piirkondlikke organisatsioone, kes meeleavalduse õnnestumisele tublisti kaasa aitasid ning toimetasid täna hommikuks Tallinnasse mitukümmend bussitäit rahvast.

«Ma olen väga tänulik Keskerakonna liikmetele maakondades, kes tegid väga tublit tööd ja organiseerisid paljude inimeste osavõtu. Näiteks Lääne-Virumaalt tulid inimesed kolme bussiga, Saaremaalt tuli üks buss. Samuti Võrust, kust hakati hommikul kell pool viis sõitma, et jõuda õigeks ajaks Ansipi vastu ja Keskerakonna poolt meelt avaldama,» rääkis Toobal.

Meeleavalduse kulusid pole Toobali sõnul veel kokku löödud, kuid need polevat eriti suured. Esinejad olid suures osas tasuta, palju oli vabatahtlikku abi ning lava rent polnud ka eriti kallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles