Tallinn ja Moskva hakkavad kommunaalvaldkonnas kogemusi vahetama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn ja Moskva hakkavad kogemusi vahetama muuhulgas heakorra ja haljastuse alal.
Tallinn ja Moskva hakkavad kogemusi vahetama muuhulgas heakorra ja haljastuse alal. Foto: Peeter Langovits.

Linnavalitsus kinnitab homme Tallinna ja Moskva vahel sõlmitava kommunaalmajanduse ja heakorra valdkonna koostööprotokolli projekti ning annab abilinnapea Deniss Boroditšile volitused selle allkirjastamiseks.


Boroditši sõnul näeb koostööprotokoll ette vastastikust kogemuste vahetamist kõikides kommunaalvaldkonda puudutavates küsimustes. «Lisaks sätestab koostööprotokoll, et pooled vahetavad teavet Tallinnas ja Moskvas toimuvate kommunaalmajanduse ja heakorra teemaliste konverentside, foorumite ning teiste valdkondlike ürituste kohta,» ütles Boroditš Raepressi vahendusel.

Moskva poolt allkirjastab kommunaalmajanduse ja heakorra valdkonna koostööprotokolli Moskva linnapea esimene asetäitja Moskva Linnavalitsuses Pjotr Birjukov, kes peaks Tallinna saabuma kuu lõpul.

Koostööprotokoll näeb ette otsesuhtluse soodustamist kahe linna kommunaalasjadega tegelevate asutuste vahel. Samuti kogemuste vahetamist näiteks linna heakorra, haljastamise, mürabarjääride ehitamise ning õhureostuse kontrolli osas. Kogemusi vahetatakse ka teede-ehituse, jäätmekäitluse ja muudes valdkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles