Tallinn premeerib taekwondo MMi hõbemedalimehi

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsus premeerib taekwondo maailmameistrivõistlustel hõbemedali saavutanud Eesti koondist 100 000 krooniga.

Preemiat saavad Eduard Svarval, Kazbulat Shogenov, Sergei Ponomarjov, Aleksandr Antonov ja Deniss Presnetsov, teatas Tallinna pressiteenistus.

26. - 29. aprillini Bledis, Sloveenias toimunud maailmameistrivõistlustel taekwondos võitis Eesti koondis hõbemedali prestiižikas meeskondlikus võistlusalas, ütles abilinnapea Kaia Jäppinen.

«Meeskonda kuulunud Eduard Svarval, Kazbulat Shogenov, Sergei Ponomarjov, Aleksandr Antonov ja Deniss Presnetsov on kõik tallinlased ja väärivad tunnustust kõrgete sportlike saavutuste eest,» lisas abilinnapea.

Saavutustega seoses teeb Tallinna spordi- ja noorsooamet Tallinna linnavalitsusele ettepaneku eraldada linnavalitsuse reservfondist ametile 100 000 krooni mittetulundusühingu preemia määramiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles