TTÜ aasta vilistlane 2009 on Sandor Liive

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ aasta vilistlane 2009 Sandor Liive.
TTÜ aasta vilistlane 2009 Sandor Liive. Foto: Peeter Langovits.

Tänasel Tallinna Tehnikaülikooli 91. aastapäeva pidulikul koosolekul kuulutati välja TTÜ aasta vilistlane 2009, kelleks on Sandor Liive.


Tallinna Tehnikaülikooli Vilistlaskogu juhatus valib kord aastas aasta vilistlase, kelle tegevus on oluliselt edendanud Eesti ühiskonda hariduse, teaduse, tehnika, majanduse või kultuuri vallas ja kellel on väljapaistvaid teeneid Tallinna Tehnikaülikooli ees, teatas TTÜ pressiesindaja Krõõt Nõges.

Sandor Liive lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna 1997. aastal majandusarvestuse erialal ning töötab praegu juhatuse esimehena ASis Eesti Energia.

Aasta vilistlase tiitel ja sellega kaasnev tänukiri antakse üle igal aastal 17. septembril TTÜ aastapäeva aktusel. Aasta vilistlase nimi kantakse TTÜ auraamatusse.

Varasematel aastatel on tiitli pälvinud Tiit Vähi, Jaak Leimann, Toomas Sõmera, Toomas Luman, Jüri Mõis, Indrek Neivelt, Gunnar Okk, Toomas Annus, Väino Kaldoja, Tiina Mõis, Tarmo Noop, Valdo Kalm ja Erkki Raasuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles