Lääne-Tallinna keskhaigla perekeskus avab uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna keskhaigla.
Lääne-Tallinna keskhaigla. Foto: Peeter Langovits

Täna keskpäeval avatakse Lääne-Tallinna keskhaigla perekeskus, millest saab tugi ja turvaline treeningukoht lapseootel ja väikelastega peredele.


Avatav keskus, mille rajamiseks eraldas Tallinna linnavalitsus 3,7 miljonit krooni, teeb peredele kättesaadavaks kõik vajalikud teenused.

«Naistekliiniku perekeskus on oluline samm Tallinna rahvastiku tervise arengukava elluviimisel,» ütles abilinnapea Merike Martinson.

Vastses perekeskuses on spetsiaalne osoonibassein, mis võimaldab erinevaid veeprotseduure rasedatele ja beebidele. Protseduuride hulgas on näiteks vesivõimlemine, veealune massaaž, imikute ujuma õpetamine vannis, ujutamine basseinis ja muu.

Perekeskuses jätkuvad juba endisest perekoolist tuttavad isade kool, rasedate võimlemistunnid ja joogakursus, mitmesugused loengud raseduse, sünnituse ja lapse hoolduse teemal.Tegevused toimuvad eesti- ja venekeelsetes rühmades.

Kell 12 - 14 toimuval avamisel saab näha beebide võimlamiskava basseinis, muusikalist meelelahutust pakuvad Marek Sadam ja Toomas Laur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles