Pealinnas algab homme noortenädal

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta noorteöö ajal sai Tammsaare pargis oma julguse proovile panna erinevate atraktsioonidega.
Eelmise aasta noorteöö ajal sai Tammsaare pargis oma julguse proovile panna erinevate atraktsioonidega. Foto: Peeter Langovits

Homsest kuni reedeni toimub Tallinnas noortenädal, mille tegevused on peamiselt koondunud Tammsaare parki, kuid hulganisti toimub üritusi ka noortekeskustes üle linna.

Noortenädala vältel on kõigis Tallinna noortekeskustes võimalik osa võtta nii tegevustest, mis hakkavad sügishooajal toimuma regulaarselt kui ka tegevustest, mis toimuvad spetsiaalselt noortenädala raames, teatab Raepress.

Noortenädal algab homme kell 14 Tammsaare pargis noorte teabepäevaga Novaata 2009. Analoogselt eelnevate aastatega on ka sel aastal pargiala kujundlikult jaotatud kolmeks: info-, tegevuste- ja lavaalaks.

Lisaks on avatud ka Tallinna noorte infokeskus Vabaduse väljakul. Igal täistunnil toimub seminariruumis vaba aja võimalusi tutvustav lühike infotund. Mõnedes Tallinna noortekeskuses - Lasnamäe, Kesklinn, Kristiine, Kopli, Järve, Pääsküla, Männiku ja Haabersti - on esmaspäeval lahtiste uste päev, mil noortekeskustega ja seal toimuvaga saavad tutvuda kõik, hoolimata vanusest või Noortekeskuste kaardi olemasolust.

Tallinna kesklinnas toimub noortenädala raames mitmeid erinevaid üritusi. Kinos Coca Cola Plaza on oma Noortenädala programm, piletihind 55 krooni.

Lisaks toimub Kopli noortekeskuses samal ajal vanade patareide kogumisvõistlus. Noortenädal lõpeb reedel juba mitmendat aastat toimuva Noorteööga.

Täpsema programmi ja info Noortenädalast leiab www.taninfo.ee/noortenadal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles