Kohus vahistas trolli õhuliini posti pikali sõitnud juhi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Sõpruse puiesteel.
Õnnetus Sõpruse puiesteel. Foto: Postimees.ee lugeja

Harju maakohus võttis kolmapäeval narkokuriteos kahtlustatuna vahi alla mehe, kes sõitis esmaspäeval Tallinnas oma BMW maasturiga pikali trolli õhuliini posti ning hakkas pärast õnnetust vägivallatsema.

Politsei käivitas 23-aastase Kristjani suhtes kriminaaluurimise, kuna Põhja prefektuuri narkotalituse töötajad leidsid tema avariilisest autost suure koguse narkokahtlusega ainet.

«Esialgsetel andmetel oli autos psühhotroopne aine GHB, samas peab ekspertiis tuvastama, kas Kristjan oli narkojoobes,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Martin Luige BNSile.

Politsei esitas Kristjanile kahtlustuse suures koguses uimastite ebaseaduslikus käitlemises ning Harju maakohus võttis ta kolmapäeval Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahi alla.

Kristjan põhjustas BMW X5ga liiklusõnnetuse esmaspäeva õhtul, kui sõitis Mustamäel Liivaku ja Vambola peatuste vahel esmalt otsa Audile ja seejärel trolli õhuliini postile. Pärast õnnetust hakkas Kristjan kaaslinlastega kaklema ning rahunes alles siis, kui politseinikud tal käed raudu panid.

Õnnetuse tõttu tuli 3., 4., ja 9. liini trollid suunata ajutiselt sõtma mööda Vilde teed. Tallinna trammi- ja trollibussikoondis esitab tõenäoliselt autojuhile kahjunõude, mis võib ulatuda ligi 100 000 kroonini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles