Trolliposti ramminud mehel kahtlustatakse narkojoovet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuse põhjustaja avaldas teda kinni pidada üritanud meestele vastupanu.
Õnnetuse põhjustaja avaldas teda kinni pidada üritanud meestele vastupanu. Foto: Postimees.ee lugeja

Põhja politseiprefektuuri teatel saadeti eile õhtupoolikul Mustamäel Sõpruse puiesteel oma maasturiga BMW X5 trolliliini posti maha sõitnud mees narkoekspertiisi.


Põhja politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo juht Harrys Puusepp ütles, et trolliposti maha sõitnud meheks osutus 1986. aastal sündinud Kristjan. Alkojoobes ta ei olnud, kuid kohapeal tekkis politseinikel kahtlus tema narkojoobe suhtes, mistõttu saadeti mees ka ekspertiisi. Praeguseks ei ole ekspertiisi tulemused veel teada.

Liiklusõnnetuse põhjustajana algatatakse Kristjani suhtes väärteomenetlus, kuna on tekkinud varaline kahju. Õnnetuses inimesed viga ei saanud. Süüditunnistamise korral ähvardab meest rahatrahv kuni 18 000 krooni. Kas trammi- ja trollibussikoondisele tekitatud kahju hüvitab kindlustus või nõutakse see välja süüdlaselt, see selgub menetluse käigus.

Trammi- ja trollibussikoondise liiklusdirektor Meelis Tartu kinnitas, et pärast õnnetust taastus liiklus Sõpruse puiesteel Vilde tee ja Keskuse tänava vahel kell pool kümme õhtul. Kuna purunenud trollipostiga polnud enam midagi teha, mõtlesid trollipargi mehed välja ajutise tehnilise lahenduse, et saaks liikĺuse jälle avada.

Tartu kinnitas, et uue posti hankimine ja paigaldamine võtab mõne päeva aega ning läheb maksma ligi 100 000 krooni. Vastava kahjunõude esitab trammi- ja trollikoondis õnnetuse põhjustajale.

Sõpruse puiesteel toimunud õnnetuse pealtnägija tehtud piltidelt on näha, kuidas Kristjan hakkas jõuga vastu mehele, kes püüdis teda takistada sündmuskohast lahkumast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles