Galerii: Lasnamäe supiköök laiendas tegevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supiköögi avamine Lasnamäel.
Supiköögi avamine Lasnamäel. Foto: Toomas Huik.

Täna keskpäeval jagaid linnapea Edgar Savisaar ning abilinnapea Merike Martinson Pae 19 majas taasavatud supiköögis vähekindlustatud abivajajatele sooja suppi.


Savisaar kinnitas, et linn jätkab hättasattunute abistamist.

«Abivajajate kindlustamine sooja toiduga näitab linna hoolivust toimetulekuraskustes inimeste suhtes, aitab säilitada nende inimväärikust ning suurendab linnakodanike turvatunnet,» märkis linnapea.

Toitlustamise mahtu suurendatakse vähemalt selle aasta lõpuni kaks korda.

Savisaar avaldas tunnustust ajakirjanikele, kes olid tulnud Lasnamäele äsjaavatud supikööki. Linnapea selgitas oma osalemist toidu jagamisel vajadusega anda ühiskonnale eeskuju ning näidata üles humaansust ja mõistmist hätta jäänud inimeste suhtes. Nii pidi tehtama paljudes riikides.

«Paljulapselise pere vanematel pole midagi häbeneda, kui nad on kaotanud töö ja toime tulemiseks peab ajutiselt vastu võtma kohaliku omavalituse pakutavat abi,» tõdes Savisaar.

Tallinna linnavalitsus eraldas oma reservfondist Lasnamäe linnaosale 148 000 krooni toimetulekuraskustes inimeste toitlustamise korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles