Mupo kolib uutesse ruumidesse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei.
Munitsipaalpolitsei. Foto: Toomas Huik.

Tallinna munitsipaalpolitsei kolib novembriks uuele üüripinnale Pärnu maanteel, sest senine asukoht jäi ametile kitsaks.


Abilinnapea Taavi Aasa sõnul oli mupole uute ruumide otsimisel kaks tingimust. «Esiteks, munitsipaalpolitsei tulevases hoones peab olema võimalus avada esimesel korrusel teenindussaal. Ja teiseks, kogu amet peab sellesse hoonesse ära mahtuma. Täna siis linnavalitsus otsustas, et mupo uueks asukohaks saab Pärnu mnt 139c. Usun, et kui amet kolib uutesse ruumidesse, siis paraneb nii inimeste teenindamise kvaliteet kui ka munitsipaalpolitsei töö kvaliteet,» lausus Aas.

Linn võtab Pärnu maanteel üürile 2163 ruutmeetri suuruse kinnistu ning sõlmib üürilepingu kuni 2012. aasta lõpuni. Tänavu ja järgmisel aastal on üüri hind 80,91 krooni ruutmeetri eest ning 2011. ja 2012. aastal 110,96 krooni ruutmeetri eest.

Üürileandja Arendator OÜ pakkumise valis linn teiste seast välja seetõttu, et see sisaldab ka parkimisvõimalust kõikidele mupo ametisõidukitele, mida on kokku 20. Praegu asub munitsipaalpolitsei Paldiski mnt 47, kus töötab 43 ametnikku ja Akadeemia tee 34, kus töötab 56 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles