Avariis elu kaotanud sõpra leinama läinud mees hukkus

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagna teel hukkus jalakäija.
Laagna teel hukkus jalakäija. Foto: Põhja prefektuur

Täna öösel hukkus Tallinnas Laagna teel joobetunnustega jalakäija, kes esialgsetel andmetel oli eile samas kohas avariis elu kaotanud mehe leinav sõber.

Põhja prefektuuri kinnitusel juhtus avarii täna öösel kella kahe paiku Laagna teel, kohas kus eile hukkus teelt välja sõitnud autos 26-aastane Sergei.

46-aastase Romani juhitud sõiduauto Opel Zafira sõitis otsa sõiduteel olnud kahele jalakäijale. «Üks neist, 29-aastane mees, hukkus sündmuskohal, kiirabi viis haiglasse teise mehe, kelle isikuandmed on täpsustamisel,» teatas politsei.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Tuulik ütles Postimees.ee’le, et esialgsetel andmetel oli tegemist eile öösel hukkunud mehe tuttavatega.

Keelatud kohas sõiduteel viibinud jalakäijatel olid Tuuliku kinnitusel alkoholi tarvitamise tunnused.

Juhtunuga seoses alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb liiklusnõuete rikkumist, kui sellega on kaasnenud inimese surm.

Eile öösel kella 2.50 ajal sõitis sõiduauto Mercedes Benz, mida juhtis 26-aastane Sergei Lasnamäe poolt kesklinna suunas. Laagna teel Smuuli viadukti all sõitis auto teelt välja vastu teepiiret ja sillaposti.

Sõidukijuht suri saadud vigastustesse sündmuskohal.Liiklusõnnetuse hetkel oli Sergeil turvavöö kinnitamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles