Mupo sisejuurdlus venib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei auto koos roheliste vilkuritega.
Tallinna munitsipaalpolitsei auto koos roheliste vilkuritega. Foto: Raigo Pajula

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa korraldusel algatatud sisejuurdlus, kontrollimaks väidet, nagu võiks mupo autodega igal ajal erasõite teha, pole siiani tulemuseni jõudnud ja keegi sellest rääkida ei soovi.

Aas ei tahtnud mupo juurdlusest ega selle tulemusest sõnagi rääkida, vaid soovitas selgitust küsida munitsipaalpolitsei ameti juhilt Kaimo Järvikult, kirjutab Õhtuleht.

Järviku väitel ei saavat ta aga ühelegi küsimusele vastata, sest juurdlus polevat siiani lõppenud.

Keskpäeval kinnitas aga linnavalitsuse istungi järgsel pressikonverentsil Taavi Aas siiski, et juurdlus edeneb. «Tahaks loota, et selle nädala lõpuks on sisejuurdluse tulemused olemas,» lisas ta. 

Augusti alguses Õhtulehes ilmunud artiklis väitis Kaimo Järvik, et tema loal on mupo autodega eraisikuid sõidutatud ja asutuse kodukord seda ka lubab. «Oleme viinud inimesi arsti juurde, oleme viinud siia-sinna. Nii et see ei ole probleem,» kinnitas ta.

Abilinnapea Taavi Aas nõustus esimese hooga Järviku väljaöelduga, kuid pidas päev hiljem vajalikuks algatada mupos sisejuurdlus, millega saadaks ülevaade, kuidas mupos ametiautosid kasutatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles