Kalevi staadionit korrastavad kodutud ja halduskaristuse kandjad

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna oli Kalevi staadionil väikse niidukiga muru pügamas 55-aastane Nissi valla mees Aarne, kes mõisteti korduvalt lubadeta sõitmise eest süüdi ning muu hulgas määrati talle täitmiseks 400 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.
Täna oli Kalevi staadionil väikse niidukiga muru pügamas 55-aastane Nissi valla mees Aarne, kes mõisteti korduvalt lubadeta sõitmise eest süüdi ning muu hulgas määrati talle täitmiseks 400 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Foto: Reporter.ee

Tallinnas Kalevi staadionil töötavad ühiskondlikult kasulike tööde tegijad ja kodutud.

Ühiskondlikult kasulike tööde (ÜKT) tegijad saadab staadionile Tallinna vangla, vahendas Reporter.ee videolõik.

Näiteks oli seal täna väikse niidukiga muru pügamas 55-aastane Nissi valla mees Aarne, kes mõisteti korduvalt lubadeta sõitmise eest süüdi ning muu hulgas määrati talle täitmiseks 400 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

See Aarnele muret ei valmista, sest tööd on ta oma elus palju teinud. Mees loodab ka pärast karistuse kandmist staadionit korrastama jääda.

«Räägime juhatajaga, võib-olla võtab ta mu tööle, kui hästi oskan tööd teha,» rääkis Aarne. «Juhataja on väga tore mees.»

Kalevi staadioni juhataja Raimo Nõu sõnul on tal andmebaasis umbes 60 ÜKT tegijat ning korraga on kohal 4-5 inimest.

Lisaks ühiskondlikult kasulike tööde tegijatele on staadionil töötamas ka kodutuid. Reporter.ee'le helistas pahane inimene, kes väitis, et kodutuid kasutatakse staadionil lihtsalt ära.

Raimo Nõu selle väitega nõus ei ole.

«Tänasel päeval on väga palju töötuid ja kodutuks jäänud inimesi. Meie pakume talle ulualust, anname talle süüa-juua,» selgitas staadioni juhataja, kelle sõnul raha kodutule halbade elukommete pärast paraku väga palju anda ei saa.

Nõu sõnul elas staadionil töötav kodutu Bruno pikka aega endises piletikioskis staadioni ääres. Nüüd otsustasid staadioni juhatajad anda talle pisikese korteri staadioni majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles