Linn eraldas Lasnamäe supiköögile 148 000 krooni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supiköök.
Supiköök. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnavalitsus eraldas täna reservfondist Lasnamäe linnaosa valitsusele 148 000 krooni abi vajavate inimeste toitlustamise korraldamiseks.


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on majanduslangusest ja töökohtade vähenemisest tingituna oluliselt suurenenud töötute ja teiste toimetulekuraskustes inimeste arv, kes vajavad linnapoolset abi igapäevaseks toimetulekuks. «Majanduslikult raskel ajal peame olema üksteise suhtes hoolivad ning veelgi enam vajavad tähelepanu sellisel ajal toimetulekuraskustes inimesed,» ütles Martinson Raepressi vahendusel.

Siiani on toitlustatud abivajajaid, kelle seas on nii töötuid, kodutuid kui pensionäre. Kolm korda nädalas on talongide alusel toidetud 25 inimest ning kaks korda nädalas 20 koduhooldusel olevat vähekindlustatud inimest, kes vajavad abi toidu valmistamisel. Abivajajaid toitlustab JK Taverni Osaühing Pae tn 19 ruumides.

Äsjane rahaeraldus võimaldab kuni aasta lõpuni toitlustada kolm korda nädalas talongide alusel 50 inimest ning kaks korda nädalas 40 koduhooldusel olijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles