Väikest poissi seksuaalselt ahistanud mees sai süüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette mehe, kes aastaid tagasi ahistas Tallinnas seksuaalselt väikest poissi ning ründas mullu kevadel noaga teist meest.


Politsei uurimisandmetel pani 39aastane Vladimir esimese kuriteo toime 2004. aasta juulis, kui ta Tallinnas asuva autoparkla juures meelitas põõsastesse kaheksa-aastase poisi ning ahistas last seksuaalselt.

Mullu mai lõpus sattus Vladimir uurimisandmetel taas seadusega pahuksisse, kui läks Tallinnas asuvas metsatukas tülli 53aastase mehega. Politsei andmetel haaras Vladimir noa ja pussitas meest kõhtu, tekitades talle eluohtlikke vigastusi.

Süüasja kohtueelse uurimise lõppedes sai Vladimir süüdistuse alaealise vägistamises ning raskete tervisekahjustuste põhjustamises, mille eest võib kohus ta kuni 15 aastaks vangi saata. Vladimiri süüasja hakkab arutama Harju maakohus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles